Equip

A Terraqui ens caracteritzem per un esperit d’actualització, d’exigència en la seguretat del criteri legal i una clara vocació pel dret ambiental.

Ens agrada aquesta feina perquè implica treballar amb professionals de diferents sectors i perquè cada cas és un repte que ens obliga a estar al dia.

L’activitat dels advocats de Terraqui va més enllà de la pròpia feina al despatx, perquè entenem la importància de conèixer a fons i in situ l’activitat del client i així poder oferir la solució jurídica més adequada a les seves necessitats.

Christian Morron

Christian Morron Lingl

Advocat, llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (1990).

El rigor en l’estudi de cada un dels casos, la perseverança en l’actualització continua del dret ambiental i la implicació amb el client són les fonts sobre les que vaig fundar Terraqui i les mateixes que continuen mantenint el seu esperit.

Fundador de Terraqui (gener 1996), i coordinador de l’equip i dels seus col·laboradors.
Fundador de la Secció de Dret Ambiental del Col·legi d’Advocats de Barcelona (1992), del qual fou Secretari fins al 1995 i President fins a l’any 2002. Secretari de la Fundació Fòrum Ambiental des del 2007 i membre de diverses associacions i entitats vinculades a la gestió ambiental. 
Coordinador de nombrosos cursos, jornades, així com ponent de conferències i autor d’articles de temàtica legal ambiental des de l’any 1993.

Laia Soriano-Montagut Jené

Laia Soriano-Montagut Jené

Advocada, llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida (2000). Mestratge en Direcció urbanística i immobiliària per la UAB (2001) i Mestratge Professional d’ Estudis Territorials i Urbanístics, amb el diploma de Tècnica Urbanista per la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (2009).

El meu esperit analític global m’ha ensenyat que els detalls són la clau per a la resolució de conflictes

10 anys d’exercici professional fonamentalment en l’administració pública local i autonòmica. Especialista en dret administratiu, territorial i urbanístic.

Alexandra Farbiarz Mas

Alexandra Farbiarz Mas

Comunicòloga, formadora i coach. Llicenciada en Sociologia per la UB (1997). Mestratge en Comunicació Científica, especialitzada en Biotecnologia i Medi Ambient per la Universitat Pompeu Fabra (2000) i Mestratge en Coaching Personal per l’escola Coach Creativo (2009).

La integració de diferents perspectives de la comunicació i el desenvolupament de diàlegs productius em permeten la cerca i desenvolupament d’una comunicació efectiva.

Especialitzada en millora de la comunicació per organitzacions i persones, compta amb més de 10 anys d’experiència com a responsable de comunicació per entitats públiques i privades, com a divulgadora i com a organitzadora d’esdeveniments tècnics i culturals, principalment en el sector del medi ambient.